ERZURUM / TEKMAN - TEKMAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Şbt

13.02.2018 tarihinde okulumuz  Rehberlik ve Psikolojik Danışmanı Aysun TOPÇUOĞLILAR ve Okul Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Yürütme Kurulu üyeleri tarafından 2.dönem başı toplantısı gerçekleştirilmiştir. Toplantıda geçen dönemin değerlendirilmesi yapılıp, bu dönem içi yapılması planlanan faaliyetler görüşülmüştür. Devam-devamsızlık, başarı ve disiplin olaylarının değerlendirilmesi yapılmıştır. Çalışmalarından dolayı tüm öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda öğrencilerimize Sınıf Rehber Öğretmenleri tarafından Başarısızlık Nedenleri Anketi uygulanıp, Okul Rehber Öğretmeni Aysun TOPÇUOĞLILAR tarafından anketler değerlendirilip, yapılacak çalışmalar belirlenmiştir. Çalışmalarından dolayı öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Şbt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen Türkiye geneli Arapça Bilgi Yarışması okulumuzda gerçekleştirilmiştir. Yarışmanın gerçekleştirilmesinde danışmanlık yapan değerli öğretmenimiz Hamza SABUNCU´ya çok teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz Tarih Öğretmeni Ümit SAVRAN ve  öğrencilerimiz İlçe Müftüğünü ziyaret etmiştir. İlçe Müftümüz Sayın Yasin  BAYKAL öğrencilerimizle sohbet edip, mesleki konularda bilgi vermiş, tecrübelerini paylaşmış, öğrencilerimize Kuran-ı Kerim hediye etmiştir. Bu çalışmada emeği geçen  Değerli Öğretmenimiz Ümit SAVRAN´a çok teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda mescidin bulunduğu kata öğrencilerimiz için abdesthane yapılmıştır.

Ock

Dönem içindeki gayret ve çalışmalarından dolayı öğretmenlerimize Okul Müdürü Deniz ÇETİN tarafından hediye verilerek, öğretmenlerimiz tebrik edilmiş, çalışmalarından dolayı teşekkür edilmiştir.

Ock

Din Öğretimi Kalite Takip Sistemi için oluşturduğumuz Danışma Kurulu dönem sonu toplantısı yapılmıştır. Aylık KTS raporları incelenmiş, aksayan yönler üzerinde durulmuş ve  ikinci dönem daha verimli bir çalışma yapmak için neler yapabileceğimiz konuşulmuştur.

Ock

İHL Meslek Öğretmenimiz Hamza SABUNCU tarafından öğrencilerimize israfı önleme semineri verilmiştir. Seminerde israfın ayet ve hadislerle dinimizdeki yeri anlatılmış, israfı önlemek için ne gibi tedbirler almamız gerektiği konuşulmuştur. Bu yararlı çalışmaları için değerli öğretmenimize çok teşekkür ederiz.

Ock

Tekman Merkez Cami İmamlarından İbrahim KANMAZ tarafından öğrencilerimize ezan, sala ve Kuran-ı Kerim okurken ses ve nefesimizi nasıl yöneteceğimiz hakkında bilgilendirme ve uygulama çalışması yapılmıştır. Çalışmalarından dolayı Değerli hocamıza çok teşekkür ederiz.

Ock

Tekman Kaymakamlığı Proje Ofisi tarafından hazırlanan okul kütüphanemiz kullanıma açılmıştır. Öğrencilerimiz tarafından çok beğenilen kütüphane, öğrencilerin okuma isteğini önemli derecede artırmıştır. Sayın Kaymakamımız Kemal KARAHAN başta olmak üzere kütüphanede emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.